ΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδας: 60 προσλήψεις αποφοίτων λυκείου – Δείτε τις ειδικότητες

Τράπεζα της Ελλάδας: 60 προσλήψεις αποφοίτων λυκείου – Δείτε τις ειδικότητες
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Στα σκαριά βρίσκεται νέος διαγωνισμός για 60 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το αίτημα του φορέα έφτασε στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής πριν από λίγες μέρες και τα στελέχη δουλεύουν πυρετωδώς για να προλάβει να εκδοθεί η προκήρυξη πριν από την άνοιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ergasiakanea.gr, ο νέος διαγωνισμός θα είναι γραπτός και θα αφορά απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ειδικότητες όπως ΔΕ Καταμετρητών και ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία, η οποία αποβλέπει σε έλεγχο του βαθμού εξοικείωσής τους με τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα, της παρατηρητικότητας και της ικανότητας συγκέντρωσης και εν γένει της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πραγματικών συνθηκών εκτέλεσης της εργασίας.

Σημειώνεται οτι ο τελευταίος παρόμοιος διαγωνισμούς για απόφοιτους λυκείου είχε γίνει το 2017.

Ειδικότητες

ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων.

ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ