ΕΛΛΑΔΑ

Το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ σπάει τη σιωπή του: Έτσι με «παγίδευσαν»

Το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ σπάει τη σιωπή του: Έτσι με «παγίδευσαν»
Πηγή: screen grab από βίντεο

Στο Θεό έχει εναποθέσει τις ελπίδες της να επιστρέψει στην Ελλάδα το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση ναρκωτικών.

«Πιστεύω ότι ο Θεός γνωρίζει την αθωότητα μου και ότι αυτό είναι ένας Γογλοθάς που περνάω και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα είναι τον επόμενο μήνα. Γι΄ αυτό παρακαλάω το Θεό» λέει η 21χρονη κοπέλα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τον επόμενο μήνα, στον οποίο αναφέρεται, θα γίνει η δίκη της η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαρτίου. Κοντά της θα βρεθούν οι γονείς της, αλλά και ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου. Σήμερα Δευτέρα είχε τη δυνατότητα να μιλήσει μαζί τους για τελευταία φορά πριν από τη δίκη. «Τώρα μόλις μίλησα με τους γονείς μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Παίρνω δύναμη από την συμπαράσταση τους. Μου λείπουν οι γονείς μου και ο μικρός μου αδελφός με τον οποίο έχω πολύ καιρό να μιλήσω» δήλωσε.

Το νεαρό κορίτσι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός φίλου της, Ρουμάνου, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί για Χονγκ Κονγκ μέσω Αντίς Αμπέμπα όπου την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν με την ίδια πτήση λόγω κάποιου προβλήματος. Της έδωσε μάλιστα μια τσάντα να μεταφέρει τα πράγματα της, στο διπλό πάτο της οποίας υπήρχε η κοκαΐνη.

«Δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα. Όταν μου έδωσε την τσάντα την είχε αφήσει πάνω στο κρεβάτι. Βιαζόμουν. Έβαλα μέσα τα πράγματα μου. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το βάρος της, δεν την σήκωσα άδεια» υποστηρίζει.



Η δίκη της θα κρατήσει μια εβδομάδα και κατάθεση κλειδί εκτιμάται πως θα είναι η μαρτυρία του επικεφαλής του τελωνείου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ο οποίος θα περιγράψει την αντίδραση της όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της.

«Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι έκλαιγα και είχα πάθει σοκ. Για ποιο λόγο να έχω κοκαΐνη στην τσάντα που μου έδωσε φίλος;» διερωτάται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ