ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: Απέκλεισαν τον κόμβο του Πλατυκάμπου οι αγρότες της Νίκαιας

Μπλόκα αγροτών: Απέκλεισαν τον κόμβο του Πλατυκάμπου οι αγρότες της Νίκαιας
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Τον κόμβο Πλατυκάμπου έχουν αποκλείσει οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, υλοποιώντας την απόφασή τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει σύμφωνα με τους αγρότες, μέχρι τις 18:00 ώρα, οπότε και τα τρακτέρ θα επιστρέψουν πίσω στη Νίκαια.

Οι αγρότες των μπλόκων αναμένουν την επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη για την τελική σύνθεση του κυβερνητικού κλιμακίου με το οποίο και θα συναντηθούν στην Αθήνα για να συζητήσουν τα αιτήματα τους.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας για δεύτερη εβδομάδα, καθώς στο σημείο βρίσκεται το κεντρικό αγροτικό μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών.

Αποκλεισμός της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, προχώρησαν στις πέντε περίπου το απόγευμα, αγρότες που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, οι αγρότες - περίπου 15 άτομα - έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τον αποκλεισμό δεν έχουν προκληθεί - μέχρι στιγμής - προβλήματα, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ