ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: H Χιλιανή ομολόγησε ότι κατακρεούργησε τον 79χρονο και έκλεισε το στόμα του με μανταλάκια

Πειραιάς: H Χιλιανή ομολόγησε ότι κατακρεούργησε τον 79χρονο και έκλεισε το στόμα του με μανταλάκια

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την άγρια δολοφονία του 79χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Πειραιά.

Την άγρια δολοφονία του 79χρονου Έλληνα που βρέθηκε την Τετάρτη νεκρός από αστυνομικούς μέσα σε μία λίμνη αίματος σε οικία 1ου ορόφου επί της οδού Σαχτούρη 25 στον Πειραιά, ομολόγησε κατά την προσαγωγή της στην Ασφάλεια, η 50χρονη Χιλιανή συγκάτοικός του, που είχε προσαχθεί για την υπόθεση.

Το θύμα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι, στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια.

Η γυναίκα, που στο παρελθόν φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πειραιά.

Μετά το άγριο έγκλημα οι αστυνομικοί εντόπισαν την γυναίκα μέσα στο σπίτι να κάθεται, χωρίς να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της.

Το πτώμα του 79χρονου βρήκε στο μπαλκόνι ο φίλος του, ο οποίος μπήκε στο σπίτι μαζί με τους αστυνομικούς όταν ανησύχησε γιατί ο άτυχος άνδρας δεν είχε ακολουθήσει το καθημερινό του πρόγραμμα.

Γείτονες ανέφεραν την Τετάρτη, μετά το άγριο έγκλημα, ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μανία καταδίωξης, καθώς πολλές φορές έλεγε ότι την κυνηγούν για να την σκοτώσουν, είτε ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Δείτε στο βίντεο, τη μαρτυρία γείτονα για το έγκλημα:



Εν τω μεταξύ, ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. «πάγωσαν» μπροστά στην αγριότητα με την οποία είχε διαπράξει η 50χρονη το έγκλημα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.

Μετά το έγκλημα, επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με το σκύλο της.

Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί και όπως έλεγαν έδειχνε χαμένη και σαν να μην ήξερε το τι είχε προηγηθεί.

Ξέσπασε η κόρη του θύματος

Εναντίον της, στράφηκε -λεκτικά- η κόρη του θύματος, βλέποντας τους τραυματιοφορείς να βγάζουν τον πατέρα της νεκρό, από την πολυκατοικία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ