ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: «Τέρατα και αλήτες, να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο»

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: «Τέρατα και αλήτες, να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο»

Στη Ρόδο, προκειμένου να καταθέσουν στην ανακρίτρια του νησιού το πρωί της Παρασκευής θα βρεθούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

H μητέρα της άτυχης κοπέλας είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

«Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο», ξέσπασε στην κάμερα του Star η μητέρα της Ελένης.

«Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτήν τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά; δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ; δεν μιλήσανε ποτέ, τίποτα; Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια», συμπλήρωσε.



Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στην ανακρίτρια Ρόδου.

«Αυτό που γνώριζα ήταν ο χαρακτήρας της κόρης μας, το τι παιδί ήταν, έλεγα ότι αποκλείεται να γινόταν κάτι τέτοιο», λέει από την πλευρά του ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

«Δυστυχώς υπήρξαν κι άλλα περιστατικά και ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα και φοβούνται κάποια κοριτσάκια να μιλήσουν που υπέστησαν βιασμό ή απόπειρες βιασμών», συμπληρώνει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ