ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Σταματιάδη: Αυτοί σκότωσαν τον επιχειρηματία στην Κηφισιά

Δολοφονία Σταματιάδη: Αυτοί σκότωσαν τον επιχειρηματία στην Κηφισιά
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των μελών της αδίστακτης συμμορίας που σκότωσε κατά τη διάρκεια ληστείας τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Την κωδική ονομασία «Αγριογούρουνο», μετά από ένα μακάβριο εύρημα, είχαν δώσει οι Αρχές στην επιχείρηση για τη σύλληψη των δολοφόνων του επιχειρηματία Σταματιάδη.

Όπως αποδείχτηκε, τα μέλη της συμμορίας με το ίδιο όπλο που σκότωσαν τον επιχειρηματία, πήγαιναν για κυνήγι αγριογούρουνου, μεταφέροντας μάλιστα τα θηράματά τους με ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει, έπειτα από εισβολή σε σπίτι. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και αίματα του ζώου μέσα στο Ι.Χ..

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους στην gallery του CNN Greece.

Λίγες μόλις μέρες μάλιστα πριν από τη δολοφονία του Σταματιάδη είχαν πάει για κυνήγι και είχαν ανεβάσει φωτογραφίες τους στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook. Μάλιστα οι Αρχές, μέσα στο αυτοκίνητο με τα αίματα του ζώου, εντόπισαν και δύο κάλυκες που ταυτοποιούνται με το όπλο της δολοφονίας του επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Όπως έγινε γνωστό, ένα μέλος της συμμορίας που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη στην Κηφισιά, συνελήφθη στο Βέλγιο.

Όπως αποδείχθηκε, το βράδυ της ληστείας του επιχειρηματία είχαν εισβάλει στο σπίτι του τέσσερα μέλη της συμμορίας, τα οποία αλληλοκατηγορούνται για το ποιος πυροβόλησε τον 52χρονο.

Μάλιστα η σπείρα, λίγες μέρες πριν, είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν τα μέλη της οικογένειας, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα καθώς και το όχημά τους πριν εξαφανιστούν.

Για τον Αλβανό ο οποίος συνελήφθη στο Βέλγιο έχει ζητηθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και για τον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης-απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών που οι παραπάνω είχαν ενοικιάσει.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195, 210-6476647 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ