ΕΛΛΑΔΑ

Γι' αυτή την ταινία κλείνει το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή

Γι' αυτή την ταινία κλείνει το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
pixabay

Στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, μεταφέρονται τα γυρίσματα  της ταινίας «Born to be murdered», αμερικανοϊταλικής συμπαραγωγής, έπειτα από μία εβδομάδα γυρισμάτων στα Τρίκαλα.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στη Σταδίου (από την Αμερικής μέχρι το Σύνταγμα), στη Βασ. Γεωργίου Α' και στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Την ταινία «Born to be murdered» σκηνοθετεί ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino, με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο οποίος έπαιζε στην ταινία «Παρείσφρηση», υποψήφια για Όσκαρ.

Είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, σκηνοθέτης των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Το σενάριο έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και για κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Τα γυρίσματα στην Αθήνα θα διαρκέσουν έως τις 25 Μαρτίου 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ