ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μάρτυρας αποκαλύπτει πως η κοπέλα δεχόταν ερωτικό εκβιασμό

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μάρτυρας αποκαλύπτει πως η κοπέλα δεχόταν ερωτικό εκβιασμό

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις ενός μάρτυρα που υποστηρίζει ότι η άτυχη φοιτήτρια έψαχνε τρόπους να γλιτώσει από τους εκβιαστές της.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, που μιλάει στο δελτίο του ΑΝΤ1, είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της.

«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.



Ερωτώμενος εάν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα είχε δεχθεί πολύ πρόσφατα απειλές, είπε: «Πρόσφατα, ναι, γιατί μου είπε ότι "εάν δεν τραβήξω άλλο (βίντεο), θα με σκοτώσουν". Αυτό μου το τόνισε δύο φορές».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελένη τελικά δεν του ανέφερε τα ονόματα των ανθρώπων που την εκβίαζαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ