ΕΛΛΑΔΑ

Κάρπαθος: Βρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία

Κάρπαθος: Βρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα παρέδωσαν στην αστυνομία
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ένας συνταξιούχος από την Κάρπαθο, πήγε στο ΑΤΜ την περασμένη Τετάρτη για να κάνει ανάληψη τα 900 ευρώ της σύνταξής του, ωστόσο ξέχασε να πάρει τα χρήματα.

Για καλή του τύχη, στο συγκεκριμένο μηχάνημα, βρέθηκαν για ανάληψη, δύο γυναίκες. Είδαν το μεγάλο ποσό το χρημάτων και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να παραδώσουν τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κάρπαθο και ζήτησαν από τη διευθύντρια να τους βοηθήσει στην έρευνά τους. Ο συνταξιούχος στον οποίο άνηκαν τα χρήματα, βρέθηκε και του τα παρέδωσαν.

Ο ηλικιωμένος μάλιστα δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ροδιακή» η κ. Άννα Παπανικολάου – Χατζηγεωργίου η μία από τις δύο γυναίκες που βρήκαν και παρέδωσαν το ποσό, σημείωσε ότι έκανε το αυτονόητο.

«Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα να κρατήσω τα χρήματα αυτά. Αμέσως μόλις τα είδα να μπαινοβγαίνουν αυτόματα στο μηχάνημα από τη θυρίδα, πήγαμε, τα πήραμε και την ίδια στιγμή πήγαμε στην αστυνομία. Η χαρά μου ήταν διπλή όταν μας πληροφόρησαν σε ποιον ανήκουν τα χρήματα αυτά. Ήταν γνωστός μου ο άνθρωπος και χάρηκα πάρα πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ