ΕΛΛΑΔΑ

Στον δικηγόρο της οικογένειας Ζαφειρόπουλου σχεδίαζε να επιτεθεί ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών

Στον δικηγόρο της οικογένειας Ζαφειρόπουλου σχεδίαζε να επιτεθεί ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στον συνήγορο της οικογένειας του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειροπούλου, Μάκη Βορίδη σχεδίαζε να επιτεθεί ο Αλβανός εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Ο κακοποιός είναι κατηγορούμενος για την ηθική αυτουργία στη δολοφονία του δικηγόρου.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής που παρακολουθούσαν κάθε συνομιλία του Αλβανού κακοποιού, εντόπισαν το σχέδιό του όταν μιλούσε με συνεργό του και του αποκάλυψε ότι ζήτησε από την 45χρονη δικηγόρο που συνελήφθη, να του πάει στιλό στα οποία θα έβαζε λάμες και τα οποία θα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο.

Μάλιστα, στις συνομιλίες του, ο Αλβανός ανέφερε ότι τα αυτοσχέδια μαχαίρια θα τα έπαιρνε μαζί του πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όπου θα κατέθετε και ο Αριστείδης Φλώρος και θα γινόταν και εκείνος στόχος του.

Η αντιτρομοκρατική ενημέρωσε τις Αρχές ασφαλείας για να ληφθούν περισσότερα μέτρα στην αίθουσα του δικαστηρίου και οι έλεγχοι να γίνουν πιο αυστηροί.

Και ενώ μέχρι σήμερα η αντιτρομοκρατική άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι ενός επικίνδυνου μαφιόζικου κυκλώματος στις φυλακές και ο ανακριτής να ερευνά σε βάθος την υπόθεση, προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να βρει κινητό τηλέφωνο και να συνεχίζει τα σχέδιά του και τις επικοινωνίες του σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό.

Παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε το τηλέφωνο στην κατοχή του και ποιος του το έδωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ