ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία Μακρή: «Αυτά τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στη Γη»

Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία Μακρή: «Αυτά τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στη Γη»
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε κλάματα ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Μακρήμε αφορμή τη σύλληψη 31χρονου Βούλγαρου.

H σύζυγος τού επιχειρηματία σε τηλεφωνική της δήλωση στο STAR είπε πως είναι δύσκολο για εκείνη και τα παιδιά της να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

«Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στη Γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει» ανέφερε το μοντέλο.

Eνώ λίγο μετά συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα: «Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε, εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου, τα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».



Ο φερόμενος δολοφόνος του 47χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα (08/04) ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας για το οποίο κατηγορείται.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγώ μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις», σημείωσε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ