ΕΛΛΑΔΑ

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέττυ Μπαζιάνα

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέττυ Μπαζιάνα
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

 

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η κα Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας απο τις πιο σημαντικες πολιτικες δίκες στη χώρα μας μετα τη μεταπολίτευση.

Η χρονική συγκυρία της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα στη δίκη κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.

Η κ. Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλλείματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Η κα Μπαζιανα έφτασε πρωτη στην αίθουσα της δίκης στις 9:15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ