ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Άνδρας σκότωσε σκύλο με 17 μαχαιριές

Αργυρούπολη: Άνδρας σκότωσε σκύλο με 17 μαχαιριές
Pixabay

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα σε ένα αυτοσχέδιο πάρκο σκύλων στην Αργυρούπολη, καθώς άνδρας σκότωσε ένα πιτ-μπουλ μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, ο άνδρας άρπαξε τον σκύλο και του κατάφερε 17 μαχαιριές πριν του κόψει την καρωτίδα.

«Αυτό για να μάθεις να εκπαιδεύεις δολοφόνους», φέρεται να είπε απευθυνόμενος στην ιδιοκτήτρια.

Η γυναίκα έστεκε σοκαρισμένη, ενώ παρόντες ήταν και άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων που βρίσκονταν στο πάρκο.

Ο άνδρας, μετά το έγκλημα, τράπηκε σε φυγή για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι Αρχές τον εντόπισαν μετά από μερικές ημέρες και τον προσήγαγαν στο τμήμα. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον αναγνώρισε και εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη.

Τελικώς αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Για το περιστατικό, ανακοίνωσε εξέδωσε και η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης:

«Χθες μετά από 12 ημερές ερευνών η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον δράστη της θανάτωσης ενός σκύλου ράτσας πιτ-μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτήτρια του πιτ-μπουλ, σύμφωνα με την μαρτυρία της, προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ίδιο χώρο ο σκύλος του με το σκυλί της. Αυτός την αγνόησε και μπήκε στο χώρο με το σκυλί του, που δεν έφερε λουρί, όπως και το πιτ-μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση.

Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλί του, σύμφωνα με δική του μαρτυρία, έβγαλε μαχαίρι, που έφερε παράνομα, και στην κυριολεξία κατέσφαξε το πιτ-μπουλ με 17 μαχαιριές.
Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε και σπεύσαμε στο συμβάν και ακολούθως ενεργήσαμε με βάση τις οδηγίες της αστυνομίας.

Συμβάλαμε ώστε από μήνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συνελήφθη χθες και να αναγνωριστεί από την ιδιοκτήτρια του πιτ-μπουλ, να κατηγορηθεί για τις πράξεις του και να οριστεί δικάσιμος. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ