«Δόξα σοι ο Θεός, όλα πήγαν καλά. Μολονότι θα μπορούσε να κινδυνεύει η υγεία μου γιατί η κολόνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου». Αυτή τη δήλωση έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άκης Τσελέντης, για το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, μιλώντας στο Star, από το Θριάσιο Νοσοκομείο, τόνισε πως νιώθει ακόμη πόνους στη μέση και έσπευσε να ευχαριστήσει του θεράποντες ιατρούς για τη φροντίδα που του παρήχαν.

«Εδώ και 15 ημέρες όταν ταξίδευα σε μια προεκλογική εκστρατεία στην Κοζάνη πάτησα απότομα το φρένο και χάλασε το ESP. Κατάλαβα ότι οδηγώντας ένα αμάξι χωρίς ESP θα είναι πρόβλημα. Χθες λοιπόν δε δούλεψε το ESP και ήταν γλιστερό το οδόστρωμα. Γι΄αυτό συνέβη το ατύχημα» είπε αναφορικά με τα αίτια που πιθανώς να οδήγησαν στο ατύχημα.

Ο γνωστός σεισμολόγος αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο κ. Τσελέντης έκανε και μία ανάρτηση για το ατύχημά του:

«Φίλοι μου

Σας ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές που πήρα και παίρνω για την γρήγορη ανάρρωσή μου. Είναι πραγματικά συγκινητικό άνθρωποι που δεν τους έχω συναντήσει ποτέ να μου εκφράζουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους στις δύσκολες στιγμές που περνάω.

Υπόσχομαι να βρεθώ και πάλι όσο το δυνατόν συντομότερα δίπλα σας στον αγώνα που δίνω για την Ευρωβουλή, και αυτή τη φορά οι ευχές σας θα με συνοδεύουν και θα μου δίνουν δύναμη. Μαζί θα νικήσουμε και θα φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία , την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν, καθώς και το Διοικητή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου όπου νοσηλεύομαι, για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους.

Τέλος ευχαριστώ τους δεκάδες φίλους μου που βρέθηκαν κοντά μου, τους συναδέλφους μου επιστήμονες , τους δημοσιογράφους, και τους πολιτικούς που με στήριξαν.

Μπορεί η προεκλογική μου καμπάνια να καθυστερήσει πέντε ημέρες , αλλά είμαι σίγουρος ότι με τέτοια στήριξη και αγάπη που εισέπραξα θα κρατήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια.»

Διαβάστε επίσης