ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Υποσχέθηκαν σε τουρίστες ονειρεμένες διακοπές και έζησαν τον εφιάλτη

Κέρκυρα: Υποσχέθηκαν σε τουρίστες ονειρεμένες διακοπές και έζησαν τον εφιάλτη
Devon Live

Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού τουριστών από τη Βρετανία, το οποίο ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τις «περιπέτειες» που έζησε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

Η είδηση έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου και είναι πρώτο θέμα στην βρετανική Mirror, με το ζευγάρι να κάνει λόγο για «τρύπα της κολάσεως», ενώ παρομοιάζει το ξενοδοχείο «εμπόλεμη ζώνη».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι δύο Βρετανοί που επισκέφθηκαν το νησί των Φαιάκων, στα δωμάτια που διέμειναν δεν είχαν καν τρεχούμενο νερό, ενώ ο τόπος ήταν γεμάτος σκουπίδια.

Μάλιστα ο Mick Clark, ο οποίος είναι πρώην στρατιωτικός, σχολιάζει ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα τού θυμίζει την εποχή που υπηρέτησε στον πόλεμο της Βοσνίας.

«Ο Mick λέει ότι το μέρος τού θυμίζει τη ρημαγμένη από τον πόλεμο στη Βοσνία του 1994 όταν είχε υπηρετήσει εκεί», λέει η σύζυγός του, η οποία εκφράζει την ανησυχία της για την υγεία της, καθώς πάσχει από μια πάθηση του αίματος.

«Όταν είδαμε στο Facebook μια ανάρτηση για διακοπές all inclusive με 499 λίρες και πτήση από το Έξετερ η πρώτη μας σκέψη ήταν "είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό" και έτσι πήγαμε σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο και ρωτήσαμε "που είναι η παγίδα; γιατί είναι τόσο φθηνό;" Μας είπαν ότι είναι η πρώτη εβδομάδα της καλοκαιρινής σεζόν και προσπαθούν να ενθαρρύνουν κόσμο να κάνει διακοπές εκεί», λέει η ίδια.

«Ζω με μια ωρολογιακή βόμβα μέσα μου και η πίεση και το άγχος από όλο αυτό έχει εντείνει τα συμπτώματα και αρρώστησα», δηλώνει και εξηγεί ότι πέρυσι λόγω της ασθένειάς της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της.

βρετανοί τουρίστες

Εκπρόσωπος της TUI δήλωσε: «Λυπούμαστε για την δυσάρετση εμπειρία, κάνουμε έρευνα για τις καταγγελίες τους και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί τους για να λυθεί το ζήτημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ