ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πατησίων: Κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Τροχαίο Πατησίων: Κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που είχε σημειωθεί την περασμένη Πέμπτη (09/05) στην συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η μία από τις δύο γυναίκες που είχαν παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκαν βαρύτατα, υπέκυψε στα τραύματά της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν διακομισθεί σε νοσοκομεία με τους γιατρούς να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους.

Η έτερη τραυματίας νοσηλεύεται στο νσοκομείο «Ευαγγελισμός» εκτός κινδύνου.



Το χρονικό του τραγικού τροχαίου

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ενώ κινείτο στην Πατησίων, στο ύψος της οδού Μηθύμνης και στο ρεύμα προς Πατήσια.

Το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα όπου περίμεναν οι δύο γυναίκες για να διασχίσουν το δρόμο.



Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα οι τραυματίες να βρεθούν στο οδόστρωμα της αντίθετης κατεύθυνσης όπου και χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός του δεν πρόλαβε να φρενάρει. Από τύχη δεν τραυματίστηκε μία ακόμη γυναίκα που βρισκόταν επίσης στο σημείο.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν περαστικοί και αστυνομικοί για να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν αιμόφυρτες στο οδόστρωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ