ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Κρωπίας για το τροχαίο: Οι κάτοικοι να μην κυκλοφορούν και να μην χρησιμοποιούν κινητά

Δήμαρχος Κρωπίας για το τροχαίο: Οι κάτοικοι να μην κυκλοφορούν και να μην χρησιμοποιούν κινητά

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στο 28ο χλμ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου, βρέθηκε ο δήμαρχος Κρωπίας και πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου, Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος γνωστοποίησε πως η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι κάτοικοι πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

«Έχουν εμπλακεί δύο φορτηγά, ένα με καύσιμα και ένα φορτηγό μεταφοράς κρεάτων. Από το δυστύχημα είναι ότι έχουμε δύο νεκρούς και έναν τραυματία», σημείωσε ο κ. Κιούσης αναφερόμενος στο δυστύχημα.

«Υπάρχει διαρροή καυσίμου», δήλωσε, τονίζοντας, όμως η κατάσταση «είναι ελεγχόμενη. Περιμένουμε τη μεταφορά του καυσίμου με άλλο βυτιοφόρο της εταιρείας».

Όπως είπε, η περιοχή έχει «αποκλειστεί σε μεγάλο μήκος» και οι κάτοικοι καλούνται να παραμείνουν στις οικίες τους και να μην χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι κάτοικοι να μην κυκλοφορούν. Να μην κάνουν θερμικές εργασίες. Απαγορεύεται η χρήση κινητών σε μεγάλη απόσταση από το ατύχημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για την κατάσταση του δρόμου όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα, τόνισε πως «ο δρόμος πρέπει κάποια στιγμή να διαπλατύνθει γιατί δεν παρέχει τις προδιαγραφές ασφαλείας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ