ΕΛΛΑΔΑ

Καλογρέζα: Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 87χρονου - «Του πήρε τα λεφτά κι έφυγε»

Καλογρέζα: Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 87χρονου - «Του πήρε τα λεφτά κι έφυγε»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως», λίγες ώρες μετά τον θάνατο 87χρονου που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλογρέζα.

Γείτονας και φίλος του θύματος αποκάλυψε ότι ο 87χρονος είχε κερδίσει πριν από λίγο καιρό ένα πολύ μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι (σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ), το οποίο όμως δεν πήρε ποτέ στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με αυτές τις μαρτυρίες, η δεύτερη σύζυγος του άνδρα, μια γυναίκα περίπου 62 ετών, μόλις έμαθε ότι εκείνος κέρδισε ένα τέτοιο ποσό, του πήρε το δελτίο, εισέπραξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Ο άνδρας επί χρόνια διατηρούσε μεγάλη επιχείρηση, όπως αναφέρει το Star.gr, στην οποία απασχολούσε συνολικά 200 άτομα, ανάμεσά τους και η δεύτερη σύζυγός του. Εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών όμως, αναγκάστηκε να την κλείσει και να εργαστεί ως οδηγός ταξί για να τα βγάλει πέρα.



Μετά την εγκατάλειψη από τη δεύτερη σύζυγό του, έμενε μόνος του στο διαμέρισμα στην Καλογρέζα, από το οποίο τον τελευταίο καιρό η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κινήσει διαδικασίες για να του κάνει έξωση.

Υπενθυμίζεται, ότι τον άνδρα βρήκαν κρεμασμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του οι γείτονες το πρωί της Δευτέρας.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ