ΕΛΛΑΔΑ

Πρωινή ταλαιπωρία για τους διορισμένους στον Έβρο δικαστικούς αντιπροσώπους

Πρωινή ταλαιπωρία για τους διορισμένους στον Έβρο δικαστικούς αντιπροσώπους
Φωτογραφία αρχείου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΚΑΚΗ/EUROKINISSI

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της πρωινής πτήσης της Olympic Air από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Διεθνή Αερολιμένα «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης δεν επέτρεψαν στο αεροσκάφος να προσγειωθεί.

Έτσι, μετά από σχεδόν μία ώρα πτήσης το αεροσκάφος αναγκάσθηκε να γυρίσει πίσω στην Αθήνα. Περίπου στις 8.30 το πρωί οι επιβάτες αποβιβάσθηκαν από αυτό, καθώς προωθούνται στην επόμενη προγραμματισμένη πτήση της Olympic Air για Αλεξανδρούπολη η οποία είναι στη 1 το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πτήση είναι γεμάτη από δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν αναλάβει τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στο νομό Έβρου.

Οι περισσότεροι εξ αυτών μάλιστα είναι διορισμένοι σε περιοχές όπως η Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και η Νέα Βύσσα, κάτι που σημαίνει πως μετά την προσγείωση τους στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης – στις 2 το μεσημέρι εάν όλα πάνε καλά- θα πρέπει να διανύσουν έως και τρεις ώρες απόσταση για να φθάσουν στα εκλογικά τους τμήματα.

Έτσι, ενώ ανέμεναν πως θα βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα για τις σχετικές προετοιμασίες νωρίς το μεσημέρι, οι περισσότεροι εξ αυτών θα βρεθούν σε αυτά αργά το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ