ΕΛΛΑΔΑ

ΟPEN: Δυναμική εμφάνιση στις εκλογές με live παρουσία σε 5 πλατφόρμες

ΟPEN: Δυναμική εμφάνιση στις εκλογές με live παρουσία σε 5 πλατφόρμες

Την Κυριακή 26 Μαίου ο εκλογικός μαραθώνιος του OPEN Ώρα Της Αλήθειας με την Έλλη Στάη ξεκίνησε ζωντανά στις 17.30 το απόγευμα, σε ένα εντυπωσιακό πλατό που φτιάχτηκε ειδικά για την εκλογική βραδιά, με ανατρεπτική έναρξη που έγινε viral, όταν αρχικά στη θέση της Έλλης Στάη εμφανίστηκε μια άλλη Έλλη -ο Τάκης Ζαχαράτος.

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείου του OPEN κάλυψε όλες τις εξελίξεις της ημέρας διεξαγωγής των πολλαπλών εκλογών (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές) με 25 ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα και καινούργιες τεχνοτροπίες στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος βρέθηκε στο στούντιο για να αναλύσει τα αποτελέσματα του Exit Poll και να κάνει τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Το OPEN ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που πληροφόρησε το κοινό για την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει πρόωρες εκλογές.

Παράλληλα με την προβολή του εκλογικού μαραθωνίου με την Έλλη Στάη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του σταθμού, το κοινό είχε live πρόσβαση στο πρόγραμμα μέσα από το επίσημο youtube κανάλι του OPEN. Το youtube κανάλι του OPEN την Κυριακή 26 Μαίου ήταν το πρώτο σε προβολές εκλογικού περιεχομένου.

Live ήταν επίσης η προβολή του εκλογικού μαραθωνίου στο website tvopen.gr, καθώς και στην facebook σελίδα του OPEN, αλλά και μέσα από το σάιτ ethnos.gr.

To ΟPEN είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα που πρόβαλλε εκλογικό μαραθώνιο ζωντανά μέσα από 5 διαφορετικές πλατφόρμες, την τηλεοπτική συχνότητα και 4 digital Μέσα, προσελκύοντας online περισσότερους από 50.000 χρήστες κατά τη διάρκεια της εκπομπής Η Ώρα Της Απόφασης.

Η online εναλλακτική δυναμική δημοσκόπηση του OPEN (https://my.tvopen.gr) είχε μεγάλη ανταπόκριση, αγγίζοντας τις 40.000 ψήφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ