ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τον πατέρα του επέστρεψε και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Νέα Σμύρνη: Ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τον πατέρα του επέστρεψε και απειλούσε να αυτοκτονήσει
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν για μία ακόμη φορά το βράδυ της Παρασκευής (07/06) στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας άνδρας είχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για τον 35χρονο, ο οποίος τη Μεγάλη Τετάρτη είχε προκαλέσει και πάλι αναστάτωση στην περιοχή, κρατώντας όμηρο τον πατέρα του, τον οποίο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει με μαχαίρι.

Η ομηρία τότε έληξε μετά από 14 και πλέον ώρες, και ο άνδρας οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας δραπέτευσε από το ψυχιατρείο και επέστρεψε στο πατρικό του, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Το θρίλερ τελικά έλαβε τέλος αργά το βράδυ, με τον 35 να παραδίνεται στις Αρχές.

Τελικά, ο 35χρονος ακινητοποιήθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο χώρο.

Ο άνδρας, που έφυγε από το Δρομοκαΐτειο, είχε κλειστεί στο διαμέρισμά του και φώναζε ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.

Η προηγούμενη περίπτωση ομηρίας

Το θρίλερ της πολύωρης ομηρίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, όταν ο 35χρονος άνδρας καβγάδισε άγρια με τους γονείς του. Στη συνέχεια έβγαλε με τη βία τη μητέρα του από το διαμέρισμα και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, κρατώντας όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού.

Λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, μετά από 14 και πλέον ώρες ομηρίας, τα ΕΚΑΜ έκαναν επέμβαση, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, ο 35χρονος είχε προλάβει να τραυματίσει ελαφρά στο χέρι τον πατέρα του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος όλη τη νύχτα κρατούσε όμηρο τον πατέρα του στο σαλόνι, υπό την απειλή μαχαιριού.

Έξω από το διαμέρισμα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, ειδικοί διαπραγματευτές αλλά και ψυχολόγοι που προσπαθούσαν να πείσουν τον 35χρονο να βγει από το διαμέρισμα.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, αφού έχει ψυχιατρικό ιστορικό. Γείτονες ανέφεραν πως άκουγαν καθημερινά καβγάδες ανάμεσα στον άνδρα και την οικογένειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ