ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε σε βεράντα σπιτιού

Κως: Την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε σε βεράντα σπιτιού
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο στην Κω μία μετανάστης από το Καμερούν. Η γυναίκα γέννησε το παιδί στη βεράντα ενός σπιτιού, καθώς την έπιασαν οι πόνοι όταν είχε φύγει από το hot spot όπου φιλοξενείται.

Όπως αναφέρει το aegeanews.gr, η έγκυος γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο Ιπποκράτης συνοδευόμενη από μία φίλη της, με σκοπό να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Όταν τελικώς είδε πως δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει δέχθηκε πρόσκληση από τους ενοίκους ενός σπιτιού της περιοχής να πάει να ξεκουραστεί και να πιεί λιγάκι νερό.

Τότε, την έπιασαν οι πόνοι. Οι ένοικοι του σπιτιού κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως ενημερώθηκαν πως δεν υπάρχει βάρδια και θα πρέπει είτε να μεταφέρουν τη γυναίκα στο νοσοκομείο είτε να καλέσουν ιδιωτικό ασθενοφόρο και αν πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα.

Στο σπίτι κλήθηκε και μία μαία της περιοχής, η οποία ξεγέννησε τελικά τη γυναίκα σε μια ξαπλώστρα στην βεράντα του σπιτιού.

Τελικώς, έφτασε ασθενοφόρο μετά από αρκετή ώρα και η γυναίκα και το παιδί της μεταφέρθηκαν μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Κω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ