ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μπουρίνι στα νότια προάστια – «Ποτάμια» οι δρόμοι στη Βουλιαγμένη

Καιρός: Μπουρίνι στα νότια προάστια – «Ποτάμια» οι δρόμοι στη Βουλιαγμένη
EUROKINISSI

Σε ποτάμια μετατράπηκαν αρκετοί δρόμοι στα νότια προάστια, από το μπουρίνι που έπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας την Αττική.

Πολύ ισχυρή νεροποντή έπεσε στη Βουλιαγμένη, στη Γλυφάδα και στο Νέο Φάληρο, όπου πλημμύρισαν πολλοί δρόμοι.

Ως αποτέλεσμα, αρκετοί λουόμενοι, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή αργία είχαν επιλέξει να απολαύσουν το μπάνιο τους στις παραλίες της νότιας Αττικής, έτρεχαν να βρουν καταφύγιο από τη βροχή.

Τις βροχές για σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, είχε προβλέψει πάντως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χαλώντας μετά το μίνι «καύσωνα» του περασμένου σαββατοκύριακου, όταν και επικράτησαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η πυροσβεστική βρίσκεται σε επιφυλακή σε Βουλιαγμένη και Βάρκιζα, όπου η ποσότητα του νερού που έπεσε ήταν μεγάλη, ενώ σε πολλούς δρόμους παρουσιάστηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που ανέβασαν οι χρήστες στα μέσα κοινωνική δικτύωσης:

Από την ξαφνική καταιγίδα δημιουργήθηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Χωρίς ρεύμα έμεινε μεγάλο μέρος της παραλιακής οδού μετά από κεραυνό που χτύπησε εναέρια γραμμή του τραμ στο Καλαμάκι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo) αλλά και της ΕΜΥ ο καιρός αναμένεται να παραμείνει άστατος μέχρι και την προσεχή Πέμπτη, 20 Ιουνίου.

broxh

Πηγή: facebook

ΔΗΜΟΦΙΛΗ