ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός ντιμπέιτ ο Νίκος Χατζηνικολάου

Εκτός ντιμπέιτ ο Νίκος Χατζηνικολάου
EUROKINISSI

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Χαρτζηνικολάου, ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών, που θα γίνει την 1η Ιουλίου.

«Δεν θα είμαι στο... debate των παράλληλων μονολόγων. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην "ζωηρή" προεκλογική μας εκπομπή στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 1 Ιουλίου», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Στο ντιμπέιτ θα συμμετέχουν οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας, του Κινήματος Αλλαγής, του ΚΚΕ και της Ένωσης Κεντρώων.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετείχαν στην διακομματική επιτροπή για τις εθνικές εκλογές, που συνεδρίασε σήμερα υπό τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, διατύπωσαν τη θέλησή τους να μην συμμετάσχει στο ντιμπέιτ η Χρυσή Αυγή.

Τέλος, παρότι αρχικά ετέθη ζήτημα με τη συμμετοχή ή όχι του Κυριάκου Βελόπουλου, το κόμμα του οποίου κατάφερε να κατακτήσει μια έδρα στην Ευρωβουλή, τελικώς η Ελληνική Λύση αποφάσισε να μην λάβει μέρος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον συντονισμού του ντιμπέιτ θα αναλάβει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ερωτήσεις θα θέσουν οι: Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Έλλη Στάη από το Open.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ