ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό – Τον έπιασαν λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό – Τον έπιασαν λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία
EUROKINISSI

Οι καθημερινές προστριβές και καβγάδες μέσα στο χώρο εργασίας ήταν το κίνητρο για τη δολοφονία 18χρονου Πακιστανού, πριν από μία εβδομάδα στον Βοτανικό, σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, ο οποίος συνελήφθη χάρη στην ταχύτατη αντίδραση της Ασφάλειας Αττικής, λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και ως δράστης συνελήφθη ένας 24χρονος Αφγανός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Ο 18χρονος Πακιστανός είχε βρεθεί νεκρός βραδινές ώρες στις 26-6-2019, στην οδό Ορφέως στο Βοτανικό, και όπως διαπιστώθηκε, έφερε δύο μαχαιριές στη θωρακική χώρα.Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης ήταν ο 24χρονος Αφγανός, ο οποίος εργαζόταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία με το θύμα. Οι δύο νεαροί αλλοδαποί είχαν συνεχώς διαπληκτισμούς μεταξύ τους στο χώρο εργασίας και αυτό φέρεται ότι οδήγησε στη δολοφονία.Μετά την ταυτοποίηση του δράστη, από την Ασφάλεια Αττικής εκδόθηκαν αναζητήσεις σε όλη την επικράτεια και ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές, μπροστά στον κίνδυνο να διαφύγει στο εξωτερικό. Αποτέλεσμα αυτής της κινητοποίησης ήταν να εντοπιστεί, τις απογευματινές ώρες της 28-6-2019, από Μικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου του ΚΤΕΛ, στο σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.Ο 24χρονος προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Ασφάλειας Αττικής, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ