ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στις εθνικές οδούς - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στις εθνικές οδούς - Πού εντοπίζονται προβλήματα
EUROKINISSI

Προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς, σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως είσοδο Αθηνών και από την Αττική οδό έως τα ΚΤΕΛ), στη λεωφόρο Κηφισού (από Πέτρου Ράλλη έως Αχαρνών), στην Αττική οδό (από Δουκίσσης Πλακεντίας έως ΝΕΟΛ) όπως επίσης στην κάθοδο των λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κωνσταντίνου.

Αρκτετά προβλήματα εντοπίζονται επίσης από τα ΚΤΕΛ έως το ύψος της Κηφισιάς, καθώς και από το Χαϊδάρι έως τον Ασπρόπυργο στη δεύτερη περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα μέχρι τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας, η διέλευση από τα διόδια είναι δωρεάν λόγω των εκλογών.

Συγκεκριμένα, στην υπουργική απόφαση για τις εκλογές 2019 τονίζεται ότι «για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όλα τα οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης θα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς την καταβολή διοδίων, από τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων όλων των έργων παραχώρησης, από την δωδεκάτη πρωινή (12:00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8:00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ