ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Βγήκε από το σπίτι και πυροβολούσε – Τραυματίστηκαν δύο γείτονές του

Λαμία: Βγήκε από το σπίτι και πυροβολούσε – Τραυματίστηκαν δύο γείτονές του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής του Δήμου Λαμιέων.

Δράστης του επεισοδίου είναι ένας 51χρονος, ο οποίος βγήκε από το σπίτι του με πλαστικό αεροβόλο πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Θύματα είναι δύο γείτονές του, μια γυναίκα 63 ετών και ένας 34χρονος, οι οποίοι, όταν άκουσαν το θόρυβο από τους πυροβολισμούς, άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους να δουν τι συμβαίνει και τότε δέχθηκαν πυρά από το αεροβόλο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 63χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στην αριστερή ωμοπλάτη και ο 34χρονος στο μηρό και στη βουβωνική χώρα. Ο τελευταίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε καλά στην υγεία του.

Ο 51χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατά τη σύλληψη του δράστη κατασχέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι, το οποίο έφερε γεμιστήρα με 16 μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και ένα μαχαίρι, με 16 εκατοστά λάμα και συνολικού μήκους 28 εκατοστών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, περιλαμβάνει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ