ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Αυτός είναι ο δράστης - Ποιο ήταν το κίνητρό του

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Αυτός είναι ο δράστης - Ποιο ήταν το κίνητρό του
Facebook

Ένας 27χρονος άνδρας, που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Σουζάν Ίτον, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας με τις Αρχές να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον άνδρα που της στέρησε τη ζωή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν Κρητικό, παντρεμένο με δύο παιδιά, κάτοικο Κισσάμου, που με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, «ταιριάζει» στο προφίλ του δράστη της δολοφονίας της άτυχης 60χρονης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. ο προσαχθείς για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Αμερικανίδας, είναι 27 ετών.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο άνδρας ομολόγησε προφορικά και παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιβεβαιώνεται το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

Ο 27χρονος φέρεται επίσης να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι.

Κατά τις ίδιες πηγές, είδε την βιολόγο στο δρόμο και την χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει.

Όπως αναφέρει το flashnews, ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί, τοποθετηθεί και θαφτεί η σορός της 60χρονης.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β' Π.Π.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ