ΕΛΛΑΔΑ

Βιοϊατρικές Επιστήμες: Οι σπουδές και οι ευκαιρίες καριέρας

Βιοϊατρικές Επιστήμες: Οι σπουδές και οι ευκαιρίες καριέρας

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει δρόμους καριέρας στους νέους που δεν εφησυχάζουν μπροστά στα καθιερωμένα επαγγέλματα: Οι Βιοϊατρικές Επιστήμες είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας, μέσα από το πλήρες και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών του Deree – The American College of Greece.

Πρόκειται για ένα ευρύτατο, διεπιστημονικό και προσανατολισμένο στη σταδιοδρομία πανεπιστημιακό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες τού «αύριο» στους κλάδους της ιατρικής, της βιοϊατρικής έρευνας και της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των φοιτητών, που προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους –ή για μεταπτυχιακές σπουδές– στις ιατρικές σχολές των ΗΠΑ.

Τι κάνει, όμως, το πρόγραμμα BMS του Deree – The American College of Greece να διαφέρει από τα υπόλοιπα ανάλογα τμήματα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας και του εξωτερικού;

Το CNN Greece συνάντησε τον υπεύθυνο προγραμμάτων Υγείας και Έρευνας του Deree – The American College of Greece, πολυβραβευμένο καθηγητή και διεθνούς φήμης επιστήμονα, κ. Θεοχάρη Θεοχαρίδη, και συζητήσαμε μαζί του όλα όσα καθορίζουν το πρόγραμμα σπουδών των Βιοϊατρικών Επιστημών.

Δείτε περισσότερο στο βίντεο: