ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μποτρίνι «απαντά» στις καταγγελίες με μια φωτογραφία στο Instagram

Ο Μποτρίνι «απαντά» στις καταγγελίες με μια φωτογραφία στο Instagram
Facebook/Ettore Botrini

Με μια φωτογραφία στο Instagram απάντησε στις καταγγελίες του 19χρονου μαθητευόμενου ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ο γνωστός σεφ κοινοποίησε μια εικόνα όπου είναι αγκαλιά με μαθητευόμενούς του και τη συνόδεψε με τα εξής λόγια:

«Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».

https://www.instagram.com/p/B0zBhViKrWN

Σύμφωνα με τη καταγγελία που παρουσιάστηκε από το corfupress.com, ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας εστιατορίου που τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ τους ασκούσε και λεκτική βία.

Το γεγονός «που επαναλήφθηκε σταδιακά πολλές φορές» όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάης, είδε το φως της δημοσιότητας όταν ο 19χρονος μαθητευόμενος μαγειρικής αφού επισκέφθηκε τον ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς που υπέστη, προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες»

Την δική του εκδοχή για τα όσα υποστηρίζει 19χρονος σπουδαστής της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο εστιατόριό του έδωσε τη Δευτέρα ο βραβευμένος σεφ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», είπε αρχικά ο σεφ στον δελτίο του ΑΝΤ1 και συνεχίζει:

«Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Από τα 14 άτομα στην κουζίνα αυτή τη στιγμή όλοι γελάνε με αυτά τα πράγμα που ακούνε. Είμαστε στο 2019, είμαστε η καλύτερη επιχείρηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί παντού, ακόμα και στο δρόμο. Και οι δύο απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο, από κει και πέρα θα δούμε προσεχώς τι θα γίνει».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ