ΕΛΛΑΔΑ

Δραματική πτήση για τους παίκτες τριών ομάδων

Δραματική πτήση για τους παίκτες τριών ομάδων
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Μια δυσάρεστη περιπέτεια πέρασαν οι παίκτες του Ατρόμητου, της ΑΕΚ στο μπάσκετ και του Φάρου Κερατσινίου τα ξημερώματα της Κυριακής στην πτήση από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, ελέω της έντονης κακοκαιρίας.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες είχαν «κλείσει» θέσεις επιστροφής από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το «Ελ. Βενιζέλος» στην ίδια πτήση, λόγω των υποχρεώσεών τους στην Βόρεια Ελλάδα, αργά το βράδυ του Σαββάτου, αλλά εξαιτίας του καιρού, η πτήση αναχώρησε λίγα λεπτά μετά τις 12 το βράδυ και αποδείχθηκε ιδιαίτερα περιπετειώδης.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος που μετέφερε τις τρεις αποστολές δεν κατάφερε ποτέ να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Αθηνών, εξαιτίας των έντονων αναταράξεων και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί αθλητές των τριών συλλόγων ήταν σοκαρισμένοι, ενώ η αποστολή του Ατρόμητου αποφάσισε να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει με πούλμαν το πρωϊ στην Αθήνα. Η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε με το επόμενο αεροπλάνο, ενώ οι παίχτες του Φάρου Κερατσινίου επέστρεψαν στην Αθήνα με το νυκτερινό τρένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ