ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Εμφανίστηκε ο χειριστής του παιχνιδιού – Την Τρίτη η κηδεία της 14χρονης

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Εμφανίστηκε ο χειριστής του παιχνιδιού – Την Τρίτη η κηδεία της 14χρονης
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μέσω του δικηγόρου του έδωσε το «παρών» ο χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ, από το οποίο έπεσε και χτύπησε θανάσιμα η 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου.

Πρόκειται για 27χρονο αλλοδαπό με καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Ο νεαρός ήταν ο άνθρωπος που χειριζόταν το παιχνίδι τη μοιραία στιγμή, ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος «δεν φέρω καμία ευθύνη».

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο 27χρονος είναι σοκαρισμένος και φοβισμένος ενώ αναμένεται να κληθεί για να καταθέσει.

«Επικοινώνησα, του είπαμε εμείς είμαστε έτοιμοι, μπορούμε να έρθουμε και τώρα. Ο διοικητής του Α.Τ μου είπε ότι “θα περιμένετε δική μου κλήση”» εξηγεί ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος.Ο 27χρονος υποστηρίζει πως δεν τον βαραίνει κι αυτόν ουδεμία υπαιτιότητα στην πρόκληση του ατυχήματος. Ότι είδε μόνο το κορίτσι να εκσφενδονίζεται.

Κρίσιμες ώρες και για τον πατέρα της 14χρονης

Λίγη ώρα μετά τον θάνατο της 14χρονης ο πατέρας της υπέστη έμφραγμα. Η κατάσταση του όμως επιδεινώθηκε από τον μεγάλο του καημό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το νοσοκομείο του Βόλου, στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Την Τρίτη η κηδεία του κοριτσιού

Αύριο, Τρίτη 03/09, συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι στον Αλμυρό Βόλου.

«Χάθηκε μια κούκλα και ήταν πολύ αγαπημένο και δεμένο με τον πατέρα του. Δεν άντεξε ο καημένος και έπαθε έμφραγμα» λέει συγγενής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ