ΕΛΛΑΔΑ

H ELPEDISON εγκαινίασε το νέο της εταιρικό περίπτερο στην 84η ΔΕΘ

H ELPEDISON εγκαινίασε το νέο της εταιρικό περίπτερο στην 84η ΔΕΘ

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η ELPEDISON εγκαινίασε το νέο της εταιρικό περίπτερο στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, ενώ το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Γ. Θωμάς και ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θ. Καράογλου. Παράλληλα, στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλ. Μανδαλιανός, ο κ. Σ. Κιαρτζής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, Φορείς, Συνεργάτες, Πελάτες και Εργαζόμενοι της Εταιρίας.

 

Με το νέο της εταιρικό περίπτερο στην 84η ΔΕΘ, η ELPEDISON ενισχύει περαιτέρω την ετήσια δυναμική παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση, έχοντας στόχο να αναδείξει την καινοτόμα, κοινωνικά υπεύθυνη και ισχυρή παρουσία της στον κλάδο της ενέργειας. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του εταιρικού περιπτέρου της ELPEDISON έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Εταιρεία και το έργο της καθώς και για το νέο τομέα υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης & Ηλεκτροφόρτισης ELPEDISON DriveGreen αλλά και να δουν από κοντά τον «έξυπνο» φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, για χρήση σε οικιακούς πελάτες ELPEDISON.

Ακόμη, μέσω του εταιρικού της περιπτέρου η Εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να «τρέξουν» για καλό σκοπό, συμμετέχοντας σε ένα δια-δραστικό running game, μέσω του οποίου η ELPEDISON, για τη συμμετοχή κάθε επισκέπτη, συγκεντρώνει ένα ποσό που, στο τέλος της Έκθεσης, θα δοθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη του έργου του.

Παράλληλα, όπως και πέρσι, έτσι και στη φετινή διοργάνωση, η ELPEDISON συμμετέχει στη ΔΕΘ και με το εμπορικό κινητό της κατάστημα, που στόχο έχει να ενημερώσει τους πελάτες, υπάρχοντες και νέους, για τα ανταγωνιστικά προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου της Εταιρείας. Επιπλέον, προσφέρει σημαντική πληροφόρηση σχετικά με τις προηγμένες Υπηρεσίες Ενέργειας που παρέχει στους πελάτες της, όπως είναι οι υπηρεσίες ELPEDISON Smart Home και ELPEDISON Security καθώς και σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής στο “Μεγάλο Διαγωνισμό ELPEDISON”.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Νικόλαος Ζαχαριάδης, ανέφερε ότι «Η ELPEDISON αποτελεί την πρώτη εταιρεία η οποία δημιούργησε μονάδες συνδυασμένου κύκλου στην Ελλάδα, κατέχει το 5% της εγκατεστημένης ισχύος και ουσιαστικά της εγχώριας παραγωγής. Οι πελάτες μας έχουν ξεπεράσει τους 170.000 και είμαστε, σήμερα, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής μετά τη ΔΕΗ. Διακινούμε το 10% του αερίου στην Ελλάδα και, για το 2019, το 15% του LNG (Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου)”. Επίσης, υπογράμμισε ότι «Η ELPEDISON εισέρχεται στην ηλεκτροκίνηση και ήδη παρέχουμε ολοκληρωμένες καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας, ενώ σε ό,τι αφορά στο μέλλον, η εταιρεία οδεύει με συνέπεια προς τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό, έχοντας μάλιστα ανακοινώσει νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης».

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκης δήλωσε σχετικά, «…H ELPEDISON και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις στον χώρο της ενέργειας είναι δικές μας επιχειρήσεις, γιατί δημιουργούν θέσεις εργασίας, εξυπηρετούν τους Έλληνες καταναλωτές και συμβάλλουν στην ανάπτυξη» ενώ συμπλήρωσε, «Πρόθεσή μας είναι, χωρίς καθυστερήσεις, να απελευθερώσουμε πλήρως την αγορά ενέργειας και να πάμε το συντομότερο δυνατό στο target model, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές και υπηρεσίες για τις βιομηχανίες και τους πολίτες.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ