ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας 82χρονη - Της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα

Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας 82χρονη - Της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Θύμα ληστείας έπεσε 82χρονη γυναίκα που ζει σε μονοκατοικία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν με τη βία στη μονοκατοικία όπου διαμένει η ηλικιωμένη και με την απειλή αντικειμένου, πιθανόν όπλου, της αφαίρεσαν 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας, που υπήρχαν μέσα σε τσάντα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της.

Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε: «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω».

Όπως δήλωσε, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. «Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία», σημείωσε.

Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. Ενώ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν, το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ