ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν μπορώ να δω το βίντεο»: Η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μιλάει για τα όσα έζησε

«Δεν μπορώ να δω το βίντεο»: Η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μιλάει για τα όσα έζησε
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα όσα έζησε την προηγούμενη Δευτέρα αφηγείται η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο προκειμένου να πάει στην δουλειά της

Συγκεκριμένα, η 25χρονη κατέβηκε από το αυτοκίνητο του αδερφού της, όταν συνέβη το σοκαριστικό ατύχημα. «Όταν ξεκίνησα να περνάω τον δρόμο είδα κάτι στο πολύ βάθος. Σίγουρα έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου με χτύπησε», είπε η 25χρονη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως η ίδια αφηγείται, το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να βρίσκεται ξαπλωμένη στο οδόστρωμα.

«Η επόμενη στιγμή που θυμάμαι είμαι ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου με τους συνεργάτες μου από πάνω μου να μου μιλάνε. Όταν ήμουν στον δρόμο η αλήθεια είναι ότι ήμουν σοκαρισμένη και δεν καταλάβαινα. Αλλά μετά από λίγη ώρα καταλάβαινα ότι πονούσε πολύ το πόδι μου», ανέφερε η 25χρονη Σοφία, που υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Στα πλάνα που κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο, φαίνεται η στιγμή που η γυναίκα παρασύρεται από διερχόμενο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Δελφών με Φλέμινγκ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να στέκεται πίσω από αυτοκίνητο, τη στιγμή που επιχειρεί να διασχίσει το δρόμο.

Ξαφνικά, ένα άλλο αυτοκίνητο έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και την παρασέρνει.






Δήλωσε επίσης ότι δεν έχει παρακολουθήσει το βίντεο από το σφοδρό χτύπημα. «Δεν το έχω δει το βίντεο. Και μάλλον δεν θα το δω για καιρό. Μπορεί και ποτέ γιατί ξέρω ότι είναι πολύ σοκαριστικό. Το έζησα ήδη», είπε χαρακτηριστικά.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ