ΕΛΛΑΔΑ

Κόρη του ιερέα της Μάνης: Η 12χρονη μου εκμυστηρεύτηκε ότι την είχε «πειράξει» ο παππούς της

Κόρη του ιερέα της Μάνης: Η 12χρονη μου εκμυστηρεύτηκε ότι την είχε «πειράξει» ο παππούς της
INTIME NEWS

 Η κόρη του 57χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι στη Μάνη, μίλησε για πρώτη φορά, λέγοντας ότι το παιδί της είχε εκμυστηρευτεί ότι το είχε πειράξει ο παππούς της.

«Εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί το παιδί ότι το είχε πειράξει ο παππούς. Της λέω τι εννοείς; Μου έδειχνε με τα χέρια της ότι την χάιδευε στη μέση και στο στήθος. Έπιασα τη μητέρα και μου είπε μην δίνετε βάση σε αυτά που λέει η μικρή. Εμείς οι ίδιοι δώσαμε το παιδάκι στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη, μιλώντας στον Ant1.

Ο ιερέας μέσα από την φυλακή, επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται τα πάντα. Συντετριμμένος δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Ήμουν σίγουρος για την αθωότητά μου. Εμφανίστηκα στις αρχές όχι με στοιχεία να αποδείξω κάτι αλλά μόνο για να πω την αλήθεια. Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι βαρύτατο το στίγμα ακόμα και αν αθωωθώ».



Ο ιερέας υποστηρίζει ότι φιλοξενούσε το παιδί και την μητέρα του από αγάπη και συμπόνοια. «Δεν έχω αγγίξει ποτέ το παιδί. Λυπάμαι γι' αυτά που ακούγονται. Τους έβαλα στο σπίτι μου με αγάπη. Τους αγόρασα ρούχα, παπούτσια και πάντα όλα παρουσία της κόρης μου».

Ο παππούς, από την πλευρά του, ξέσπασε με δάκρυα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ το κορίτσι. «Δεν την έχω βαρέσει ποτέ, το αγαπάω το κορίτσι. Δεν αντέχω, καλύτερα να πεθάνω αν δεν βλέπω το εγγόνι μου».

Την ίδια ώρα, θλίψη και οργή προκαλούν τα όσα καταθέτει το 12χρονο κοριτσάκι από την Μάνη, που αποκαλούσε τον ιερέα «μπαμπά». «Μερικές φορές η μαμά με άφηνε και στο σπίτι του παππού Θ... Μερικές φορές ο παππούς Θ. μου έκανε αυτά που μου είχε κάνει ο μπαμπάς Ν... Αυτά τα είπα στη γιαγιά, στη μαμά και στη θεία μου», ανέφερε το κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ