ΕΛΛΑΔΑ

Ιθάκη: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 40χρονου από τον 54χρονο επιχειρηματία

Ιθάκη: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 40χρονου από τον 54χρονο επιχειρηματία
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανατροπή έφερε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τον 54χρονο επιχειρηματία.

Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί στην άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον επιχειρηματία, ο ιατροδικαστής τώρα αποφάνθηκε ότι το θύμα έπασχε από κίρρωση του ήπατος.

Η έκθεση στο πτώμα του 40χρονου έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, σύμφωνα με το Star. Το γεγονός όμως ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας σημαίνει πως το χτύπημα που δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου του, ενδέχεται να μην ήταν θανατηφόρο.

«Είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα» είχε δηλώσει στις Αρχές κάτοικος του νησιού.

Ωστόσο, το τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία ημέρα θα κληθεί να διαλευκάνει η Δικαιοσύνη.



«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες» είχε υποστηρίξει ο 54χρονος.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ