ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τον Θερμαϊκό

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τον Θερμαϊκό
Φωτογραφία αρχείου ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από θαλάσσια περιοχή της παλιάς παραλίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, γύρω στις 04:30 αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού.

Στο σημείο κλήθηκε το Λιμενικό το οποίο και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, η γυναίκα ήταν 60 με 65 ετών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης.

Η ανωτέρω, ηλικίας 60 με 65 ετών περίπου, ύψους 1,60 περίπου, αδύνατη, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Θ. «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ