ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με πτώμα σε χωριό του Δομοκού

Θρίλερ με πτώμα σε χωριό του Δομοκού
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέματα βρέθηκαν αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι ενός 72χρονου στο χωριό Μαντασιά Δομοκού χθες, Σάββατο, μετά από καταγγελία για έντονη δυσοσμία.

Δύο διερχόμενα άτομα διαπίστωσαν τη δυσοσμία, προσπάθησαν να χτυπήσουν και να ανοίξουν την πόρτα, όταν δεν τα κατάφεραν, όμως, κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, μπήκαν στο οίκημα και εντόπισαν ένα πτώμα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, αναφέρει το lamiareport.gr.

Λόγω της κατάστασης του πτώματος, δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί, άρα παραμένει άγνωστο εάν είναι ο 72χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει ότι οι Αρχές εκτιμούν πως το πτώμα βρισκόταν στο σημείο, ενδεχομένως, από το καλοκαίρι. Δίπλα του εντοπίστηκε μία καραμπίνα.

Μαρτυρίες από κατοίκους του χωριού αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος άνδρας, συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα, αρά δεν τους είχε κινήσει υποψίες η απουσία του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, υπάρχει μία μαρτυρία που αναφέρει πως ο 72χρονος εθεάθη στην Λαμία τον περασμένο μήνα, κάτι που περιπλέκει την υπόθεση.

Προανάκριση έχει ξεκινήσει το Α.Τ. Δομοκού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ