ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Ο γιος της 77χρονης περιγράφει καρέ - καρέ τη δολοφονία

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Ο γιος της 77χρονης περιγράφει καρέ - καρέ τη δολοφονία
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Την ώρα που συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, ο γιος της, με νέες δηλώσεις του, σοκάρει.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας της μητέρας του, περιέγραψε καρέ - καρέ τα τεκταινόμενα στον ΑΝΤ1.

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη τη χτύπησαν και τη ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της», είπε και προσέθεσε:

«Τη μια ήταν όρθια και την πήρε (σ.σ. το αυτοκίνητο), την εμβόλισαν και την πέταξαν τρία μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, τη διελύσαν, την πέρασαν από πάνω».

Συνεχίζοντας την σοκαριστική περιγραφή της δολοφονίας, που συνέβη λίγο αφότου οι δύο δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μία αλυσίδα που είχε στο λαιμό του το θύμα, ο άνδρας σημείωσε πως το αυτοκίνητο ήταν σαν να προχωρά σε ανώμαλο δρόμο.



«Έκανε γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου».

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο θάνατος της μητέρας του ήταν ακαριαίος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ