ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο πατέρας που βιάζε για 15 χρόνια την κόρη του

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο πατέρας που βιάζε για 15 χρόνια την κόρη του
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στην καταγγελία του πατέρα της για τον κατά συρροή βιασμό της προχώρησε μία 27χρονη γυναίκα στην Κρήτη. Στην ηλικία των 12 ετών ξεκίνησε η συστηματική σεξουαλική κακοποίηση, ενώ η τελευταία φορά που η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού με θύτη τον ίδιο τον πατέρα της, ήταν το φετινό καλοκαίρι.

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστή στις αρχές των Χανίων τον Νοέμβριο, όταν η 27χρονη κατήγγειλε τα όσα βίωνε από παιδί.

Ωστόσο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έγινε σύλληψη, αλλά κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν γρήγορα στη σύλληψή του, σύμφωνα με το flashnews.gr. Αρχικά ο βιαστής πατέρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, στη συνέχεια όμως ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του σε βάρος της κόρης του.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης κατ' εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη της ηλικίας της κατ` εξακολούθηση και κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ