Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στα χέρια της αστυνομίας το όχημα των δραστών
Πηγή: CNN Greece

Βρέθηκε DNA της ηλικιωμένης γυναίκας που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους στο όχημα το οποίο είχαν εντοπίσει οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε γενετικό υλικό της γυναίκας κατά τη διάρκεια της έρευνας που γινόταν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η εξέλιξη θεωρείται σημαντική, καθώς οι Αρχές βεβαιώθηκαν ότι έχουν το όχημα των δραστών, αλλά και ότι τα άτομα που αναζητούνται είναι πράγματι οι δύο άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι δράστες

Η αστυνομία έχει ταυτοποίησει τους δύο δράστες της δολοφονίας της 77χρονης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Ρομά ηλικίας 35 και 30 ετών.

Ο 30χρονος Ρομά, έχει απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία και στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές.

Οι Αρχές, έχοντας στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να περνάει με το αυτοκίνητο και να σκοτώνει την ηλικιωμένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναγνώρισαν.

Υποβασταζόμενος ο σύζυγος του θύματος στην κηδεία

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 77χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους.

Ο 79χρονος σύζυγος του θύματος περπατούσε πίσω από το φέρετρο της συζύγου του, υποβασταζόμενος.

«Προτιμούσαμε δέκα φορές να δώσουμε όλοι μαζί τις αλυσίδες μας και να την έχουμε εδώ. Μαγικός άνθρωπος. Τέτοια μάνα δεν υπάρχει. Ήτανε η μάνα που στέριωνε όλο το σπίτι και μας κράταγε ενωμένους. Μας κρατούσε σε μια ησυχία όλους, γιατί την αγαπούσαμε όλοι και ο λόγος της πέρναγε» περιέγραψε παράλληλα, ο γιος της στο Star.

Διαβάστε επίσης