ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο ληστής που είχε αρπάξει ρολόγια αξίας 440.000 ευρώ από τη Βουκουρεστίου

Συνελήφθη ο ληστής που είχε αρπάξει ρολόγια αξίας 440.000 ευρώ από τη Βουκουρεστίου
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου, ο ληστής των πολυτελών ρολογιών από κατάστημα της Rolex στην οδό Βουκουρεστίου

Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό, με καταγωγή από τη Μολδαβία, που στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 είχε κλέψει πάνω από 30 ρολόγια, αξίας 439.600 ευρώ, από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ο 27χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Αιγάλεω και κατά τη διάρκεια ερευνών βρέθηκαν 34 ρολόγια της επώνυμης εταιρίας, περίστροφο κρότου και πέντε στιλέτα.

Ο αδελφός του δράστη αναζητείται και όπως γίνεται γνωστό είχε καταφέρει να πουλήσει στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα ρολόγια που είχαν κλαπεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του 27χρονου Μολδαβού σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ