Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο καθ` ομολογία δράστες για την ανθρωποκτονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Χωρίς να κάνουν καμία δήλωση και φορώντας κουκούλες οδηγήθηκαν κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα Κορίνθου, από το αστυνομικό τμήμα Μεγάρων όπου κρατούνταν. 

Η οργή του κόσμου για το έγκλημα είναι μεγάλη καθώς παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας κατά την απολογία τους, το πλήθος λίγο έλειψε να τους λιντσάρει.

Ανάμεσα στον κόσμο ήταν και η οικογένεια της άτυχης γυναίκας η οποία αποδοκίμασε τους δράστες, ενώ ο σύζυγός της δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Μετά την απολογητική διαδικασία που κράτησε τρεις ώρες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι και δόθηκε εντολή να οδηγηθούν σε κατάστημα κράτησης, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Η δικηγόρος τους δήλωσε ότι οι δράστες έχουν μετανιώσει για τις πράξεις τους. Όπως ισχυρίστηκε, ήθελαν να κλέψουν την αλυσίδα της γυναίκας όχι να τη σκοτώσουν. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η συνήγορος, έκαναν λάθος, δεν είδαν την άτυχη γυναίκα και την πάτησαν.

Η δικηγόρος της οικογένειας ευχαρίστησε εκ μέρους τους τις αστυνομικές αρχές για τις έρευνες και την ταχύτατη διαλεύκανση της δολοφονίας της γυναίκας και την απονομή Δικαιοσύνης.

Οι δράστες 28 και 26 χρόνων έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες.

Διαβάστε επίσης