ΕΛΛΑΔΑ

Ινδαρές: Βιώσαμε αδικαιολόγητη ψυχική αγριότητα

Ινδαρές: Βιώσαμε αδικαιολόγητη ψυχική αγριότητα
ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Λόγο για «τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του» έκανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές που συνελήφθη τον Δεκέμβριο μαζί με τους δύο γιους του στο Κουκάκι.

Ο κ. Ινδαρές, συγκεκριμένα, συνελήφθη με τους γιους του στις 18 Δεκεμβρίου μετά την εισβολή αστυνομικών μέσα στο σπίτι τους, το οποίο συνορεύει με την κατάληψη της οδού Ματρόζου.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «Χάρη σ' εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε».

Ενώ πρόσθεσε ότι:

«Είμαστε ευγνώμονες. Η άμεση και ανεπιφύλακτη έκφραση της συμπαράστασης και της αγανάκτησης που δείξατε για λογαριασμό μας, επιβεβαίωση των αισθημάτων αλλά και των αξιών που ευτυχώς μοιραζόμαστε, κράτησε την ελπίδα μας ζωντανή την ώρα που κάποιοι άλλοι, επιχειρούσαν να μας βυθίσουν στην παράνοια. Χάρη σ' εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε. Κι ας σταθεί αυτή η αδιανόητη δική μας περιπέτεια διδακτική με τρόπο θετικό, κόντρα στο φόβο που θα ‘θελε να μας κάνει να ξεχνάμε πως οι αρχές, τα δικαιώματα και η αίσθηση του δικαίου είναι πεδίο συνάντησης που οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Ευχαριστούμε».

indarespost

ΔΗΜΟΦΙΛΗ