ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι: Νέο βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση στην Ματρόζου

Κουκάκι: Νέο βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση στην Ματρόζου
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Νέο αποκαλυπτικό – για τα όσα έλαβαν χώρα – βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ακούγεται κάποιος απευθυνόμενους στους αστυνομικούς να λέει: «Ρε μ@@@ έχετε χαλάσει 300.000 ευρώ. Φύγετε από ‘δω. Είναι το σπίτι μας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Φύγετε. Θέλουμε να ζήσουμε».

Οι άγνωστοι, που ανακατέλαβαν το κτήριο στη Ματρόζου, στα βίντεο που δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία αποτυπώνονται να ρίχνουν όγκους από πέτρες, τσιμεντόλιθους ακόμη και έπιπλα στα κεφάλια των αστυνομικών. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 20 συλλήψεις.

«Παρών» στη διαδικασία της επιχείρησης ήταν εισαγγελέας, ο οποίος, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει προσωπικά την ένταση των επιθέσεων στους αστυνομικούς.

Χαρακτηριστικό των σκηνών που έλαβαν χώρα στην Ματρόζου, είναι ότι στο τέλος της επιχείρησης οι στολές που φορούσαν οι αστυνομικοί είχαν αλλάξει χρώμα, καθώς οι κουκουλοφόροι πετούσαν πάνω τους κουβάδες με μπογιές.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ