ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν θέλω τη συγγνώμη τους

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν θέλω τη συγγνώμη τους
INTIME NEWS

Εξιτήριο έλαβε την Τετάρτη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία τη Δευτέρα λίγο μετά την κατάθεσή της στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Η Κυριακή Αρμουτίδου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για τον πόνο που βιώνει μετά τον χαμό της κόρης της, τους κατηγορούμενους αλλά και τη συνάντηση της με τη Μάγδα Φύσσα.

«Προσπαθώ να αναρρώσω», είπε στους δημοσιογράφους που την έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία. «Άνθρωπος να μη βιώσει αυτό που ζω εγώ. Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Να στέλνει παιδί για σπουδές και να το παίρνει σε φέρετρο και να παρίσταται στη δίκη. Να έχω πίσω μου τους δολοφόνους», σημειώνει η κ. Αρμουτίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη παρά το γεγονός ότι η υγεία της είναι επιβαρυμένη, δεν θέλει να χάσει στιγμή από τη δίκη της δολοφονίας του παιδιού της.

«Το παιδί μου βίωσε όλες τις μορφές βίας. Δεν είναι δυνατόν να μην άκουγε τις φωνές της κόρης μου που τσίριζε και φώναζε. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ούτε αγωγή ούτε παιδεία», σημείωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Και τόνισε, αναφερόμενη στους κατηγορουμένους: «Δεν θέλω τη συγγνώμη τους».

Για τη συνάντησή της με τη Μάγδα Φύσσα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πολύ συγκινήθηκα και με αυτή τη χαροκαμένη μάνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ