ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Θετικά τα τελευταία νέα για την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Θετικά τα τελευταία νέα για την υγεία του
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με την κόρη του Σάντρα.

Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 η Σάντρα Βουτσά, η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι «αργά σταθερή. Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, αυτό για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Όπως εξήγησε οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» και πρόσθεσε ότι «ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα».

Η κόρη του μάλιστα αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που είχε μιλήσει με τον πατέρα του ήταν την Πέμπτη, μία μέρα πριν μπει στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε μία λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες.



Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Τρίτη (11/02), αναφέρει:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ