ΕΛΛΑΔΑ

Η Ντίσνειλαντ ψάχνει τους επόμενους εργαζομένους της στην Αθήνα

Η Ντίσνειλαντ ψάχνει τους επόμενους εργαζομένους της στην Αθήνα
EUROKINISSI / ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην Ελλάδα αναζητά εργαζομένους η Ντίσνειλαντ, προκειμένου να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, στις 9 Μαρτίου, η Disneyland-Paris διοργανώνει οντισιόν στην Αθήνα, προκειμένου να αναζητήσει τα επόμενα “ταλέντα”, που θα ενσωματωθούν στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες άνω των 18 ετών, που μπορούν να χορέψουν (με κοστούμια) και γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά. Από αυτούς θα επιλεγούν συνολικά 30 γυναίκες και 15 άντρες, οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τους διάσημους ήρωες της Ντίσνει, και θα λαμβάνουν μέρος στις παρελάσεις της.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους στα αγγλικά ή γαλλικά, και προτείνεται να φορούν άνετα ρούχα, καθώς θα δοκιμαστούν και στον χορό. Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ