ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Έκτακτη πτήση επαναπατρισμού για τους Έλληνες τουρίστες στο Μαρόκο

Κορωνοϊός: Έκτακτη πτήση επαναπατρισμού για τους Έλληνες τουρίστες στο Μαρόκο
Pixabay

Έκτακτες πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων τουριστών από το Μαρόκο θα πραγματοποιούνται κατ’εξαίρεση έως και την Πέμπτη 19/03/2020, μετά την απόφαση της κυβέρνησης του Μαρόκου, στις 15/03/2020,  για επ’ αόριστον αναστολή όλων των αεροπορικών συνδέσεων με το εξωτερικό, με έναρξη εφαρμογής τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/03/2020. Επιπλέον, ακυρώνονται όλες οι εμπορικές πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία.

Σε συνέχεια συνεννόησης του Υπουργείου Εξωτερικών με την AEGEAN AIRLINES, δρομολογείται η πραγματοποίηση έκτακτης πτήσης επαναπατρισμού στην Ελλάδα για τους Έλληνες τουρίστες που βρίσκονται στο Μαρόκο. Η πτήση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το απόγευμα της Τετάρτης 18/03/2020 (ακριβής ώρα θα γνωστοποιηθεί προσεχώς).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έρθουν σε άμεση επαφή με την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ, μέσω email ή τηλεφώνου, προκειμένου να επικαιροποιηθεί σχετικός κατάλογος με στοιχεία συμπατριωτών μας, αναφέροντας ονοματεπώνυμο, αριθμό επικοινωνίας και email για κάθε έναν ξεχωριστά.

Παράκληση για ενημέρωση και τυχόν άλλων Ελλήνων συνταξιδιωτών περί ανωτέρω.

Οι ευρισκόμενοι εκτός Μαρακές, Έλληνες τουρίστες, θα πρέπει να φροντίσουν να μεταβούν εγκαίρως στην πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ